luni, 28 septembrie 2009

You are not alone...

Multi mi-au pus o intrebare "daca tot o sa mor, care mai e rostul in a trai?"....hmmmm....poate fi cea mai simpla intrebare, dar in acelasi timp cea mai grea....in viata avem anumite scopuri...acestea se pot schimba pe zi ce trece, dar cateva esentiale vor ramane aceleasi...cu cat avansezi mai mult in varsta...cu atat scopurile devin mai importante, mai complicate...sau nu...depinde de persoana...fiecare om este diferit, dar asemanator cu ceilalti...deci practic suntem diferiti, dar la fel, si fizic si psihic si spiritual...indiferent de situatie, de la inceputul vietii esti pus pe o cale, un drum luuuung si drept, dar care mai are poteci pe ici si pe colo, nimeni nu merge tot drumul fara sa faca macar de 20-30 de ori o dreapta, o stanga, un stanga imprejur si toooot asa...alea se numesc decizii, alegeri, intamplari...esti pus in fata unei decizii, ai de ales intre doua lucruri de exemplu, orice ai alege, nu este nici alegerea buna, nici alegerea gresita, totul depinde de situatie si de oamenii din jurul tau, pentru ca poti sa alegi dreapta iar din 10 oameni vor suferi 7, sau poti sa alegi stanga si din 10 vor suferi 2-3...trebuie sa te sincronizezi cu ceilalti, cu ziua respectiva, cu tot ce te inconjoara si te cuprinde...unii oameni spun ca sunt singuri pe lumea asta...este imposibil. Cauta si vei gasi, cere si ti se va da, nu ezita, nu ai ce pierde, cand ai nevoie de o voce calda, cauta, oriunde, si vei gasi, cand ai nevoie de un anumit lucru, il poti gasi, cand ai o nelamurire in privinta unui subiect sau situatie, intreaba, fii curios, forteaza notele un pic, risca, nu ai ce pierde...cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc...orice situatie, buna, rea, este efemera, trecatoare, nimic nu rezista pana la nesfarsit inafara de cerul si pamantul sub si pe care traim...nu te lasa influentat de diferitele pareri, asigura-te ca ai si tu o parere, judeca orice situatie, dar lasa-te dus de val...nu exagera in nici-o privinta dar mergi pana la capat, si nu fi tu insuti, caci nu existi, dar te poti crea, devin-o tu insuti...la postarea asta vor fi contraziceri si aprobari, dovada ca nu sunt singuri si ca multi au o parere diferita, dar si asemanatoare...si nu uita...viata este frumoasa...nu o dormi...nu ezita...si chiar daca ai dubii, incearca...cea mai groaznica durere o simti cand te intrebi "oare ce-ar fi fost?"....and always remember...You are not alone...:)

2 comentarii:

  1. we ain't alone, it's just that sometimes we feel that way. foarte guru chestii ai zis, in special faza cu "nu existi". ;)

    numa bere, numa bine

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc pentru tot Dr. Ellen! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să mai depună acte de divorț și lucrurile stau mult mai bine. După cum ai spus, tot procesul de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care a creat probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu și acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață cu oricine se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , o puteți contacta pe Dr Ellen pe WhatsApp +2349074881619
    Ea este competentă în următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * vrăji de bani
    * vrăji de frumusețe
    * Vrăji de noroc
    * Vrăji de atracție sexuală
    * Vrăji de vindecare a SIDA
    * Vrăji de loterie
    * Blestemele elimină imediat vrăjile
    * Vrăji de protecție
    * Vrăji de loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
    Whatsapp +2349074881619

    RăspundețiȘtergere