sâmbătă, 5 iunie 2010

• O calatorie in ... subconstient !


Privite din ansamblu, fiecare cladire antica, ce are in spate o istorie destul de complicata in spate, are o pozitia specifica fiecarui loc si punct atins.

Ca spre exemplu, mergeam ieri noapte prin Bucuresti, inspre Calea Victoriei. Ajung sa trec in drum pe langa Palatul Regal, Banca Nationala a Romaniei si Hotelul Hilton. Imaginea celor 3 privita dintr.un unghi care sa le cuprinda cu totul ascundea o legatura mistica.

Cladirea Bancii era orientata direct spre Palatul Regal, iar cladirea acestuia oglindea o alta legatura catre hotel.

"Banii controleaza guvernul, iar guvernul ne controleaza pe noi."

Ce alta explicatie putea fi gasita la asezarea tipica a fiecareia?

Poate suna putin cam exagerat, dar intr.o tara in care manipularea este singura metoda care da rezultate atat de bune, de ce sa ne mai ascundem dupa degete?

Adevarul nu va ramane, insa, descoperit decat de cei care au rabdare sa vada in spatele arhitecturii vechi.

Dupa mii si mii de idei distruse, prin care incercam sa.mi dau seama de problema pe care incercam s.o dezbat cu mine insumi, reusesc sa observ si mai multe legaturi care se creeau probabil doar in mintea mea.

Trec pe langa statuia lui "Maniu" comparandu-l cu Dumnezeu, pentru ca, in viziunea mea, si aceasta avea o asezare tipica. Langa statuie era un copac cu o forma mai abstracta, simbolizand pentru mine copacul ce gazduia marul din care Adam si Eva au muscat. Chiar vis-a-vis de ea era o alta statuie aceasta fiind realizata doar pana la nivelul umerilor, in conceptia mea acela era considerat de mine "Mesagerul Bisericii catre Palatul Regal", pentru ca se afla chiar in dreapta sa. In partea dreapta, cu putin in spatele statuii, se afla Biserica.

"In spatele legendelor despre "Fructul Pacatului" aflat in Gradina Domnului, se afla Dumnezeu trimitand un mesager care sa informeze fals despre existenta sa tuturor celor care cred in asta, pentru ca, mai apoi, banii castigati de biserica sa revina guvernului."

Aceste imagini m.au facut sa fiu mai puternic convinsa de ideea ca din cauza revolutie, suntem toti exact cum suntem acum. Lucrul care trebuia sa ne dea incredere si sa ne indemne in a ne iubi tara si poporul, ne.a transformat pe toti in ''wanna' be sofisticated" si in centrul atentiei fata de cei din jur.


Un comentariu:

  1. Mulțumesc pentru tot Dr. Ellen! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să mai depună acte de divorț și lucrurile stau mult mai bine. După cum ai spus, tot procesul de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care a creat probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu și acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață cu oricine se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , o puteți contacta pe Dr Ellen pe WhatsApp +2349074881619
    Ea este competentă în următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * vrăji de bani
    * vrăji de frumusețe
    * Vrăji de noroc
    * Vrăji de atracție sexuală
    * Vrăji de vindecare a SIDA
    * Vrăji de loterie
    * Blestemele elimină imediat vrăjile
    * Vrăji de protecție
    * Vrăji de loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
    Whatsapp +2349074881619

    RăspundețiȘtergere